4 companies
VYHĽADÁVANIE
PODĽA KRITÉRIA
KRAJINA
 Slovensko
 Rakúsko
 Čechy
 Chorvátsko
 Slovinsko
 Taliansko
 Maďarsko
 Európa ostatné
 Exotické krajiny
 Svet – ostatné
POČET DNÍ
 1 deň
 1 - 3 noci
 4 - 7 nocí
 viac ako 7 nocí
Hľadať
Dôležité informácie pre klienta
POŽIADAVKA
Zašlite Vašu požiadavku
OBJEDNÁVKA
Objednávací formulár
NEWSLETTER
Zaregistrujte sa pre zasielanie noviniek
Odoslať
Športové programy
Krajina:
Chorvátsko
Názov produktu:
Okružná plavba po Jadrane s cykloturistikou
Číslo produktu:
312
Miesto:
Chorvátko , Opatija a kvarnerské ostrovy
Dátum:
od apríla do októbra 2016
Krátky popis produktu:
Pozývame vás na Jadran, na plavbu po jedinečných kvarnerských ostrovoch kombinovanú s cyklistikou a turistikou. Kvarnerské ostrovy s množstvom úžasných zátok, autentických rybárskych dediniek, cyklo a turistických trás s úžasnými vyhliadkami sú ideálnym miestom pre spojenie relaxu na lodi a aktívnej dovolenky. Loď vás prevezie z ostrova na ostrov do zátok a mestečiek, kde na vás bude čakať, kým vy budete s miestnym sprievodcom spoznávať najkrašie kvarnerské cyklotrasy a turistické chodníky. Plávanie , či šnorchlovanie, druženie sa na lodi, skvelá strava podávaná priamo na lodi , či oddych pri vinku v lodnom bare samozrejme nesmie chýbať.
Cena:
od 425,- €/os/týždeň ubytovanie na lodi A kat. s polpenziou
Počet dni / noci:
7 / 7
Orientačný program:
Deň 1, Sobota
Príjazd do Opatie. Nalodenie sa a vyplávanie na ostrov Krk. Zoznámte sa s posádkou a spolucestujúcimi na jachte. Zastávky na kúpanie v zátokách a morských jaskyniach po ceste. Ostrov Krk je najväčší z kvarnerských ostrovov s množstvom skrytých zátok , ostrovčekov, chodníkov a promenád pri mori... Prenocovanie na ostrove Krk.
Deň 2, Nedeľa
Ranná cyklotúra zelenou cyklotrasou do Punatu a do Vrbniku na obed. Historické mestečko je situované na 50 m skale je domovom slávneho chorvátskeho vina Zlahtina. Pokračovanie na ostrov Rab, známy ako ostrov lásky. Noc v prístave. Stredoveké mesto je obohnané mestskými múrmi, prejdite sa po kamenných uličkách svoju prácu prezentuje množstvo umelcov z celého sveta. Bajková túra cca 23km, prevýšenie 190m.
Deň 4, Pondelok
Turistika na kopec Kamenjak, vrchol Straza (409m) s úchvatným výhľadom na kvarnerské zátoky mainland. Obed na lodi. Pokiaľ vám nestačilo pohybu, odpoludnia je možná vychádzka do lespoparku Komrcar. Kapitánska večera a party na lodi, prenocovanie na ostrove Rab. Turistika time cca 4 hodiny, najvyšší bod vo výške 409m.
Deň 4, Utorok
Skoro ráno pobrežná plavba na Barbat, Palit a naspať na Rab cez Komrcar park. Lunch na lodi počas plavby na ostrov Pag, chorvátsky piaty najväčší ostrov. Odpoludňajšia cyklotúra z Tovarnele do Novalja, kde sa vyrába vynikajúci pagský syr. Vrele odporúčame zastaviť sa v miestnej taverne pochutnať si na pagskom syre a víne. Prenocovanie v Mandre. Cyklotúra cca 10 + 22 km, najvyššie miesto 175m.
Deň 5, Streda
Pokračujeme v plavbe na Mali Lošinj so zastávkou na obed a kúpanie. Turistika na Sveti Stefan (234m), coffee break v kúzelnom mestečku Veli Lošinj. Nocľah. Turistika cca 3,5 hod. Najvyšší bod 258m.
Deň 6, Štvrtok
Bajková túra do malej autentickej dedinky Nerezine, pokračovanie do historického mestečka. Odpoludnia palvba do Cresu , obed a čas na kúpanie. Večer je správny čas na preskúmanie tohto šarmantného mestečka. Prenocovanie v Crese. Bajková túra. 24km, najvyšší bod 255m.
Deň 7, Piatok
Cyklotúra okolo mesta Cres s alternatívou návštevy sakrálneho múzea a monastiru St. Frane.Čas na oddych v pestrom mestečku Cres, množstvo možností na shopping, prechádzky, kúpanie.. Obed na lodi a plavba smerom k Opatiji so zastávkou v Lovrane, prechádzka po famóznej promenáde Franz Jozepha – Lungo Mare s množstvom kaviarničiek.. Návrat do Opatije, voľný čas v historickom kúpeľnom meste Opatija, alebo vo Volosko, rybárskej osade s vychýrenými rybími reštauráciami. Cyklo túra cca 10km, prechádzka cca 2 hodiny (7,5km) navyšší bod 25m :).
Deň 8, Sobota
Vylodenie po raňajkách.
NA ZÁKLADE POŽIADAVKY VYPRACUJEME INDIVIDUÁLNU PONUKU NA ĹUBOVOĽNÝ TERMÍN v termíne apríl - jún, september - oktober. ( Min. počet osob je 15, min. pocet noci 3)
Vzdialenost od BA:
570 km
MyWay s.r.o., Mierová 179, 821 05 Bratislava, tel.: +421 2 43636691 • tel./fax: +421 948 391 099 • e-mail: myway@myway.sk
Člen British Chamber of Commerce in SR a Slovenskej asociácie cestovných kancelárií
Nájdite nás na FACEBOOK-u
SACKA
British chamber of commerce in the Slovak republic
Na úvod Na úvod