4 companies
VYHĽADÁVANIE
PODĽA KRITÉRIA
KRAJINA
 Slovensko
 Rakúsko
 Čechy
 Chorvátsko
 Slovinsko
 Taliansko
 Maďarsko
 Európa ostatné
 Exotické krajiny
 Svet – ostatné
POČET DNÍ
 1 deň
 1 - 3 noci
 4 - 7 nocí
 viac ako 7 nocí
Hľadať
Dôležité informácie pre klienta
POŽIADAVKA
Zašlite Vašu požiadavku
OBJEDNÁVKA
Objednávací formulár
NEWSLETTER
Zaregistrujte sa pre zasielanie noviniek
Odoslať
Športové programy
Krajina:
Chorvátsko
Názov produktu:
Jachtárska akadémia
Číslo produktu:
317
Miesto:
Murter, Jadranské more
Dátum:
sezóna 2016
Krátky popis produktu:
ŠKOLA JACHTINGU – Nautická Akadémia Naučte sa jachtiť a nájdite si nových jachtárskych priateľov v prestížnej medzinárodnej jachtárskej akadémii. Akadémia má bázu v Chorvátsku, v jedinečnom prostredí v blízkosti národného parku Kornatské ostrovy. Tréningové centrum založil v roku 1988 uznávaný taliansky skipper Cino Ricci a do dnešných dní prešlo kurzami viac ako 8 000 účastníkov. Precízne vypracované programy jednotlivých kurzov , skúsení a kvalifikovaní inštruktori , ktorí na mori žijú viac ako 10 mesiacov v roku a prejachtili už aj nejaký ten oceán sú garanciou kvality. ANA je člen ISSA International Sailing School Association) a od roku 2009 aj akreditované RYA (Royal yachting association) výcvikové centrum.
Cena:
od 599 - základný 7 dňový kurz
Orientačný program:
Frekventanti školy sú ľudia rôznych vekových kategórií z celej Európy, ktorých spája spoločné hoby – jachting. Výuka prebieha v angličtine (stačí zvládnutie základnej terminológie) . Kurzy trvajú 3 alebo 7 dní. Pre prihlásenie sa do základného kurzu nie je potrebná žiadna predchádzajúca príprava, alebo výcvik.

Presvečte sa sami – Akadémia Nautical Academy je viac ako škola jachtingu, naučíte sa ako žiť na mori a s morom.

My Way je exkluzívny partner akadémie pre Slovensko.


Prečo jachtárska akadémia?

Atmosféra na kurzoch je veľmi priateľská a uvoľnená, výcvik je zábava, tak prečo sa učiť jachtingu zatvorený v učebni??
Inštruktori sú skutoční vyškolení profesionáli, ktorí trávia na mori bežne 10 mesiacov v roku, dokonale ovládajú plavidlo, manévrovanie, navigáciu, terminológiu, spôsob a systém výuky – tak prečo sa učiť od rekreačných jachtárov??
Učte sa jachtingu v jeho „rodnom jazyku“ – angličtine (stačí základná úroveň znalosti pre zvládnutie terminológie), budete schopní komunikovať spoločným jachtárskym jazykom so zvyškom jachtárskej komunity.
Učte sa „sailovať“ na mori, na ktorom budete jachtiť najčastejšie – a kto pozná Jadran lepšie než domáci inštruktor??
V kurzoch možete pokračovať na rozličných úrovniach, možete sa vrátiť na víkendový tréning, regatový, či spinakrový výcvik, vtedy, keď vám to bude vyhovovať.
Kurzy začínajú každý týždeň (špecializované viac krát do roka), vyberte si svoj termín kedy to vám vyhovuje.
napokon: zoberie vás slovenský inštruktor na najlepšiu chobotnicu “ispod peke” ku svojej tete na Žirje na obed?? Naši inštruktori ANO 


Náš tip:

Kurzu sa môžete zúčastniť individuálne, budete zaradený do medzinárodnej 4-5 člennej posádky s inštruktorom. Získajte nových sailing priateľov z celej Európy!
Skombinujte rodinný dovolenkový pobyt so základným kurzom. Pre vašu rodinu a pre vás zabezpečíme kvalitné ubytovanie v niektorom z našich apartmánov v blízkosti bázy a pláží. Po skončení dennej výuky a tréningu (ca po 16, 30 hod. ) sa možete opäť venovať vašim najbližším.

Skúšky na získanie licencie vodcu malého plavidla nie sú súčasťou kurzu. Skúšky je možné absolvovať počas kurzu, resp. v sobotu priamo v báze akadémie, alebo na miestnom kapitanáte (za doplatok na mieste cca 120.- €). Príprava na skúšky je súčasťou programu kurzov pre pokročilých – ADVANCED kurzov (Cruising a Sailing skills).*
Po skončení kurzu absolventi získavajú certifikát o naplávaných míľach a absolvovaní kurzu.
MyWay s.r.o., Mierová 179, 821 05 Bratislava, tel.: +421 2 43636691 • tel./fax: +421 948 391 099 • e-mail: myway@myway.sk
Člen British Chamber of Commerce in SR a Slovenskej asociácie cestovných kancelárií
Nájdite nás na FACEBOOK-u
SACKA
British chamber of commerce in the Slovak republic
Na úvod Na úvod